Öğrencilerimiz Kodlamaya Devam Ediyor. 3. Etap Robotik Kodlama Kursu Başladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Desteğiyle başlatılan Geleceğini Kodlayanlar projesinde 3. Etap Robotik Kodlama kursları başladı.

Kardeş Okul uygulamasına Ajansımız ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliği ile belirlenen Amasya Merkez'de Ziyapaşa Ortaokulu ve Sosyal Bilimler Lisesi, Çorum'da Mimar Sinan Anadolu Lisesi ve Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu, Samsun'da Bafra Fatih Ortaokulu ve Kızılırmak Anadolu Lisesi, Tokat'ta Gaziosmanpaşa Ortaokulu ve Yeşilırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılım sağlayacak.

21.04.2021 128

21-04-202121-04-202121-04-202121-04-2021

Projenin 3.EtabındaKardeş Okul uygulamasıyla uzaktan eğitim ile Türkiye'nin her yerinden çocuklar ile çevrim içi atölyelerde buluşmayı hedefliyor. Çevrim içi atölyeler, her ay 1 kere olmak üzere 2 saat düzenlenecek.  makersoftomorrow.online'daki eğitimler tüm öğrencilere açık olacak. Okulumuzdan 3. etapta 10 öğrencinin kurs göreceği  atölyelerde her ay farklı bir konu işlenecek.