Okulumuz Kıyafetleri Belirlendi

Okulumuz Kıyafetleri Belirlendi

Prof. Dr. Necmettin Erbakan İHO (2020-2021) Eğitim Öğretim Yılı Kıyafet Tutanağı

Kız Öğrenci Kıyafetleri;

KIŞLIK TUNİK; zemin koyu bordo kollar omuzdan siyah renkte, şardonlu süper mikro kumaştan, kapşonlu, uzun kollu ve yanlardan gizli cepli olarak tasarlanıp, kapşon içi siyah lakos kumaştan ve kapşon ipleri siyah olacaktır. Tuniğin kol ve etek uçlarında siyah renkte kaşkosse /ribana olacaktır.Tuniğin gögüs kısmını kapsayacak şekilde okulumuzun isminin baş harfleri olan 'NEİHO' Ablike şeklinde nakış olacaktır.Ablike rengi siyah ,sargısı (çevresi) beyaz renkli nakıştır.

NOT: Tunik boyları diz altı olacaktır.

YAZLIK TUNİK ; zemin koyu bordo kollar siyah lakos kumaştan hakim yaka ve yandan 10'ar cm yırtmaçlı ve uzun kollu olarak tasarlanıp yaka ve yaka patı siyah ve iki düğmelidir. Tuniğimizin sol göğsünde bir cm kalınlığında yarım daire ( ) üzerinde N.Erbakan ve yarım dairenin altında İ.H.O siyah renkte nakış olacaktır. Kol uçları siyah ribanalıdır.

ALT PANTOLON /EŞOFMAN ; siyah şardonlu süper mikro kumaştan yandan iki cepli beli lastikli ve bağcığı siyah düz paça ve rahat kalıp olacaktır.

Başörtüsü; düz pamuklu siyah renkte şal veya eşarp modeli olacaktır.

Erkek Öğrenci Kıyafetleri;

KIŞLIK KIYAFET; Zemin koyu bordo, kollar omuzdan siyah renkte şardonlu süper mikro kumaştan kapşunlu kanguru modeli olarak tasarlanıp sweetin kol ve etek uçları siyah renkte kaşkosse /ribanalıdır. Kapşon içi siyah lakos kumaştan ve kapşon içi siyah ipten olacaktır sweetin göğüs kısmını kapsayacak şekilde okulumuzun isminin baş harfleri olan 'NEİHO' Ablike şeklinde nakış olacaktır.ablike rengi siyah,sargısı (çevresi) beyaz renkli nakıştır.

YAZLIK KIYAFET/LAKOS TŞÖRT ;

Tşörtün zemin rengi koyu bordo ve kol omuzdan siyah renkte lakos kumaştan tasarlanıp Yakalı, iki düğmeli sol göğsünde bir cm lik kalınlığında yarım daire ( ) üzerinde N.Erbakan ve yarım dairenin altında İ.H.O siyah renkte nakış olacaktır. kol uçları siyah kaşkosse /ribanalıdır.

ALT PANTOLON /EŞOFMAN ; siyah şardonlu süper mikro kumaştan yandan iki cepli beli lastikli ve bağcığı siyah düz paça ve rahat kalıp olacaktır.

NOT: Ürünlerimizde kanserojen madde bulunmamalıdır.

19.08.2020 2441

19-08-202019-08-202019-08-202019-08-2020